web analytics
Diverse

Adventure parc la tine în curte (P)

Ultimii ani au adus în România o adevărată explozie a afacerilor de tip adventure park. Nevoia tot mai mare de a face mișcare, combinată cu timpul limitat și cu lipsa spațiilor verzi din marile orașe, toate astea au fost transformate într-o idee de business de afaceriștii care speculează, astfel, locuri abandonate sau mici păduri. Am vorbit despre locurile pentru adulți, însă pentru copii avem alte soluții. Începând de la clasicul leagăn pentru copii, Noriel oferă o serie de soluții care îți pot transforma spațiul liber de pe lângă casă într-un adventure park pentru cei mici. Și nu necesită nici pe departe nivelul de efort presupus de activitățile pe care tocmai le-am amintit.

O să mă opresc asupra ansamblului leagăn, tobogan și turn Smoby Himalaya. Este un ansamblu care poate fi montat pe un spațiu relativ restrâns, dar care este gândit să ofere o serie lungă de activități fizice distractive pentru copii. Are un turn de veghe, un perete de alpinism, o scară de lemn, o cușcă de veveriță, un pot și o platformă cu tobogan. Evident, vine cu un balansoar, un leagăn și o frângie cu noduri pentru exerciții fizice solicitante pe modelul celor pe care le-am tot văzut la orele de educație fizică și sport din filmele americane. Potrivit specificațiilor producătorului, turnul de supraveghere se află la 2,5 metri întălțime, iar rampa toboganului este de 2,3 metri. Prețul este de 3.499 lei. E bine de știut că tot ansamblul va necesita un efort destul de susținut pentru montaj și trebuie ancorat cu simț de răspundere în pământ. De asemenea, mai e bine de știut că întregul centru de joacă este tratat antiUV și că structura de lemn (lemn de pin, apropo) este tratată împotriva putrezirii și atacurilor insectelor, deci nu trebuie să vă faceți griji din punctul ăsta de vedere.

O altă modalitate prin care te poți asigura că cel mic are parte de mișcarea recomandată este ansamblul de joacă cu două leagăne și scară Little Tikes care costă doar 679 de lei. Conține două leagăne ușor de montat și o scară de frânghie cu trepte de lemn pentru exerciții fizice mai solicitante. Și astea sunt doar două dintre variantele pe care le puteți găsi pe site-ul Noriel. Puteți, ca de fiecare dată, aplica filtre în funcție de vârsta copilului sau, în cazul în care aveți astfel de preferințe, în funcție de firma producătoare a leagănelor pe care le doriți.

leagan

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.