web analytics
Fotbal intern

Adrenalina feat. Ovi The Speiș din Hațeg

Hațegan, măi băiatule, ce-ai luat? Speiș? Cel mai bun arbitru de la el din sufragerie, Ovi Hațegan continuă să dea dovada faptului că e un rupt împins de la spate, cu tot cu brigada cu care cutreieră Europa în misiunea de a acumula cașcaval și de a strica și așa proasta reputație a țării la acest capitol. Ovi, băiatul care distruge visul unei națiuni de a participa la un turneu final, a făcut muci meciul ăsta. Cel puțin 3 goluri au fost incorect acordate, dacă mă întrebați pe mine. Plus unul anulat pentru motive care îmi scapă.

În acest sens, vă reamintesc faptul că suntem în 2019 și deținătoarele de drepturi TV externalizează producția transmisiunilor unei firme de garsonieră din Balta Albă, firmă care filmează cu o flotă de Sagem 509 cu care, evident, nu poate oferi reluări suficient de bune astfel încât să ne lămurim dacă a fost fault la Benzar, dacă a fost gol la Benzar, dacă a fost ofsaid la Man și tot așa.

Meciul a fost spectaculos, peste media campionatului, așa cum era de așteptat atunci când se întâlesc două echipe a căror singură variantă e victoria și care au drept prioritate 4 preocuparea defensivă. Tactic, FCSB a tratat bine meciul, poate minus partea de după minutul 12-15, atunci când cedează inițiativa inexplicabil după un început bun, cu presing avansat. Presing care îi forța pe olteni să joace din prima, sub presiune, joc ce nu avantajează fiecare fotbalist al lui Mangia.

Foarte mulți fotbaliști care mi-au lăsat o impresie bună. Morais a fost excelent, după o groază de partide în care a fost gaură, faliment. Hora e ce trebuie pentru ei, Bancu e altul la echipa de club, mai bun, Cicâldău a progresat uriaș de când e în Oltenia.

Tare îmi e că degeaba joacă UNEORI mai spectaculos FCSB și Craiova, că tot CFR o să câștige titlul. Cu 1-0, cu defensivă beton, cu Dan Bursuc Petrescu. Cum îi știm. 🙂

Un comentariu

  • Meci de nivel ridicat, un ritm cum rar vezi la noi si respect pt faptul ca s-a jucat deschis. Cred ca arbitri au fost depasiti tocmai de viteza jocului. Mai buni FCSB, s-a mai legat ceva in joc. Am avut in sfarsit de remarcat jucatori. Mie mi-a placut si Man, adica felul in care s-a demarcat, preluari in viteza…nu stiu, cred ca e cel mai misto meci pe care l-am vazut sezonul asta. Adica m-a tinut atent, s-au intamplat lucruri.
    Sa-l foot pe Bursuc, poate da si CFR o zbarca ca prea toata lumea ii da campioni deja.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.