web analytics
Acum în sport

Acum, în sport – 26.11.2018

Astăzi zic să discutăm despre următoarele:

Dopaj la FCSB?

Ați citit materialul lui Ștucan? Citiți și comentăm după. Mi se pare o situație de discutat pentru că, deși nu există dovezi clare care duc spre dopaj, vârsta mă obligă să nu mai cred în naivitatea oamenilor de fotbal și nici în coincidențe. Ok, să le bage ozon prin fund e ok, dar cum rămâne cu restul instrumentelor? Cele cu care se poate face dopaj. A avut FCSB instrumentele, dar nu le-a folosit? E posibil și asta. Oricum, foarte tare faptul că dopajul ăla periculos cu ozon nu poate fi depistat decât dacă te prinde cu acu-n venă.

Hagi vs Becali

A fost aseară un schimb de replici între Hagi și Becali, indirect, după ce finanțatorul FCSB s-a băgat într-o capcană a oamenilor din studio de la Digi și s-a apucat să vorbească despre Viitorul. Hagi a sărit, oarecum normal, chiar dacă a dat mai multă importanță subiectului decât ar fi trebuit să aibă. Până la urmă, Becali face asta de când lumea și o face cu toate echipele care-i sunt în preajmă. Asta nu scuză nimic din ce a spus, dar e de luat în seamă. În ceea ce îl privește pe Coman, eu nu-s de acord cu Hagi. Sigur, are cifre. Dar are cifre într-o echipă care-l ajută să le aibă, Coman de azi la Viitorul de azi nu prinde primul 18.

Olimpia Comarnic 

Am văzut niște imagini cu ceea ce se întâmplă la Comarnic, în probabil cea mai de jos ligă de fotbal din România. Cred, nu știu. Au făcut oamenii un spectacol pirotehnic legat de Centenar, au colorat tribuna, a fost frumos. Bine, să nu trecem prea ușor peste faptul că din cauza neo-fasciștilor și neo-legionarilor de la Comarnic echipa noastră națională nu a rămas în urna 3 pentru Euro. Rușine! Serios, acum. Vedeți aici poză și video.

3 comentarii

  • Despre subiectul dopaj, asa ceva ar face toate cluburile din Liga 1 dar sunt prea sarace sau poate unele nu au acces la specialisti sa ii ajute la asemenea proceduri. Premier si La Liga fac asta de ani de zile de la mic la mare toate cluburile. Despre Stucan: R.I.P. dupa atacurile la adresa lui Hagi pentru mine a murit ca ziarist, poate sa spuna si mama adevarului, nu zic ca nu o fi avut o parte de dreptate dar in saracia din Romania cum vrei sa dea si Hagi inainte ? Costa o gramada de bani sa contruiesti o academie si sa faca si performanta cu ea, tr si sa investeasca in continuare ? Ce banii cresc in copaci ? Trebuie si el sa produca bani cumva, nu a bagat mana in buzunarul nimanui, a muncit, mare javra este Stucan ala, o sa ii dea Dumnezeu dupa suflet. Omul l-a vandut pe Manea cui i-a platit mai bine, este treaba lui Pini Zahavi d-acuma incolo ce si cum face cu cluburile de le patroneaza cum isi muta jucatorii, este smecheria omului.

  • Coman este o panarama de copil, uneori cred ca si educatia primita acasa de acesti copii nu ii ajuta sa faca performanta si sa fie seriosi, cand ajung la 15000 de euro pe luna la FCSB au atins Everestul… De completat la disputa Gigi vs Hagi despre Coman sunt relevante declaratiile lui Mihai Pintili din interviul dat in Fanatik, ca daca ajungi la FCSB inseamna ca realizezi unde ai ajuns si ca trebuie sa accepti presiunea si criticile publice ale patronului la pachet cu cel mai bun pachet salarial din Liga 1.

  • Un amendament la articolul legat de Comarnic din ProSport. Ei nu joaca in Liga a 6-a, ci in a 7-a. A 4-a si ultima din Prahova.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.