web analytics
Acum în sport

Acum, în sport – 25.11.2018

E păcat să treacă zile fără să discutăm, fie și pe scurt, cele mai interesante subiecte din sport. Interesante, nu importante neapărat, da? Începem de azi și o facem zilnic. Mă rog, n-o să o facem zilnic, dar sună bine dacă zicem așa. Ce propunem azi:

River – Boca

După ce s-a întâmplat aseară s-a grăbit tot românachele să judece. Și e o eroare, nu poți cuprinde istoria spectatorului argentinian într-un comentariu scurt bazat exclusiv pe bombardamentul autocarului celor de la Boca. Așa cum am mai zis, fără să iau din nasolul faptei, ceea ce s-a întâmplat aseară e nimic față de ceea ce se întâmplă de obicei în Argentina. Și așa răi cum sunt, vedeți că au zeci de mii de oameni pe stadioane, deci ceva bine tot fac.

Agenția de PR a lui Reghecampf

După o nouă experiență între Dune, domnul Reghecampf Laurențiu se întoarce în țară dat afară fiind. Sigur, văd că a fost deja activat departamentul de spălări publice al familiei, așa că în presă nu veți citi asta. Veți citi cum el a vrut să renunțe, cum a primit jde milioane de coco pentru ce a făcut acolo, cum șeicii sunt răi și… wait for it… cum o să fie în curând o soluție pentru înlocuirea lui Dică.

Retragerea lui Pancone

Ok, am fost trol suficient ieri, așa, cât să vă agit un pic. 🙂 S-a retras Pancu ieri și nu retragerea e importantă cât faptul că el a reușit să o facă demnă de ținut minte. Deși poate părea cheesy, faptul că a îndoit un genunchi în fața tribunelor și peluzelor e un lucru chiar ok. Spre norocul lui, a avut șansa să joace la cel puțin două cluburi la care suporterii contează, sunt convins că își dă seama de lucrul ăsta.

Deac, șugubățul

L-ați auzit pe Deac aseară, după meciul cu Chiajna? De fapt, nu. L-ați văzut pe Deac aseară, după meciul cu Chiajna? Întrebat de faza aia de după meciul cu Muntenegru, fotbalistul CFR-ului mi-a întărit încă o dată convingerea că staff-ul naționalei nu și-a făcut treaba. Deac a aruncat un ”gata, ok, e vina mea” la fel de convingător precum Gigi Becali când se jură că nu se mai bagă peste antrenor. Și privirea a ajutat, s-a uitat la cameră aproape cu scârbă, scârbă față de situația în care a fost pus. Aia de a recunoaște că a fost vina lui într-o situație în care n-a fost.

5 comentarii

  • “Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Wahda, dar va fi despăgubit cu o sumă record: 2,2 milioane de euro.” (digisport.ro)

  • Cu fazele astea doua, Deac si-a terminat cariera la nationala. Deci din scandalul asta 100% artificial ne alegem si noi cu ceva bun.

  • Cristi asta e cea mai tare finala pe care o sa o vad in viata asta. America de sud inca nu si a pierdut din farmecul adevarat al fotbalului, jucat pentru suporteri si pentru sepctacol, cu fani adevarati care isi traiaesc viata alaturi si pentru echipa favorita. Europa a devenit un magazin de lux in fotbal, doar pt baninsi nu pentru fani.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.