web analytics
Acum în sport

Acum, în sport – 04.04.2019

Azi discutăm despre următoarele:

”Da, dar ce jucători de la Viitorul au reușit în străinătate?” – replica preferată a suporterului FCSB în ultimii ani, o trimitere către Hagi. Sigur, n-au reușit prea mulți, dar depinde cu cine comparăm. Că, în general, românii plecați din Liga 1 n-au reușit. Iată că a făcut-o Răzvan Marin, cel pe care l-a cumpărat Ajax acum și care mai aduce Viitorului o cârcă de bani, vreo două milioane și ceva de europeni, pe lângă suma inițială de transfer.

Dan Bursuc Petrescu e băiat. Ca de obicei, de altfel. L-a bătut Astra aseară, în Cupă, de l-a ascultat cu urechea. Și cum trece domnul Petrescu, antrenorul deceniului din China, peste eșec? O aruncă pe ăia care au fost antrenori acum un an, adică pe Iordănescu junior, că cică el a făcut lotul. Văd că replica lui Iordănescu e una ușor ironică, amuzantă pe alocuri, dar nu pot să nu mă gândesc la atmosfera de la CFR. Toate bune, antrenor calm, Minteuan, care câștigă toate meciurile. E retrogradat în funcție, vine Petrescu cu spume și înjurături, pierde în Cupă… Cred că în vestiar se moare de plăcere după venirea lui Dan.

Răduț, Beckham de la Poznan. Nu știu cum se descurcă Mihai Răduț în Polonia, nu l-am urmărit, dar se pare că fanilor nu prea le convine. Și, dacă mă întrebați pe mine, fanii lui Lech sunt printre ultimii pe care ți-ai dori să îi superi. Oricum, înțeleg că a apărut din nou pista cu Răduț la Dinamo. Ar fi o mutare foarte bună pentru ”câini”.

Ne vedem pe Instagram? Mă gândeam să socializez un pic cu cei care au pus mâna pe ”Est, spre Siberia”. Așa că urmăriți Instagramul meu, facem acolo în curând o treabă și poate reușim să facem o tură cu motorul. Mă rog, nu toți. Unul sau doi inși dintre cei care au cartea, mergem cu motorul până undeva, mâncăm o ciorbă, discutăm. Ce ziceți?

2 comentarii

  • Ce parere ai despre blatul dintre Astra si CFR ? Astra joaca finala cupei si CFR ia 6 puncte in playoff… Prea a stat Dan Petrescu linistit pe banca cand el este agitat si cand echipa lui conduce la doua goluri diferenta…

    • in teorie, ce spui tu are sens. in practica, nu mi s-a parut un meci atat de… pe fata precum altele de data recenta 🙂

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.