web analytics
Acum în sport

Acum, în sport – 02.04.2019

Azi discutăm despre următoarele:

Tamaș e traumatizat – A început campania de protejare a nebunului frumos pe nume Gabi Tamaș. Băiatul care, mort de beat, a condus cu 205 km/h pe străzile unui oraș din Israel. În primul rând, bocitorilor, oricare dintre voi s-ar fi aflat în locul lui acum putrezea în pârnaie. În al doilea rând, nu vorbim despre un tânăr la prima abatere, despre un băiat cinstit care a scăpat o dată pe lângă normal. Vorbim despre un recidivist. Despre un alcoolic care se bate cu oameni, care e violent cu poliția, care sparge scări de bloc, care rupe dinții prietenilor. Are zeci de episoade de tipul ăsta și, dacă mă întrebați pe mine, niște pușcărie nu ar strica. Poate așa o să evite tâmpeniile pe viitor. Cât de departe credeți că era să se înfășoare în jurul unui stâlp cu mașina? Sau să intre într-un grup de oameni? Dar nu, Gabi al nostru a fost traumatizant la pârnaie.

FCSB și Astra vă iau de proști – Cazul rezilierii contractului lui Belu e cea mai penibilă schemă pe care am văzut-o în ultimii 15 ani în Liga 1. Știți povestea. Astra, club îndatorat la Becali, îi reziliază contractul fotbalistului care semnase cu FCSB după ce fotbalistul, până acum tăcut, iese public și acuză că nu și-a primit banii. Măi, să fie! Ce coincidențe nebune! Și ce revoltat e Belu că l-au dat afară și că poate veni la FCSB de pe acum. Ce penibili… Altfel, playoff-ul văd că e un război între CFR și FCSB cu tema ”manevrele mele sunt mai tari”. Unii au echipe, alții au arbitraje, se joacă precum în 1995. Succes! #DNA #pârnaie #pușcărie #încarcerare #întemnițare

FCSB e Steaua peste tot – Mă uit cu uimire la ziariști de la care aveam pretenții și nu înțeleg. Îi cunosc pe unii dintre ei, știu că sunt departe de a fi sub influența financiară a clanului, dar cu toate astea scriu ”Steaua” când se referă la FCSB. Iar asta e fie prostie, fie mârlănie. În primul rând, mi se pare o lipsă crasă de respect pentru fanii și jucătorii Stelei. În al doilea rând, mi se pare penibil să numești Steaua un club care și-a pierdut, conform deciziei unui tribunal, acest drept. Și care, potrivit deciziei, a folosit fraudulos acest nume. Tu, jurnalist, girezi practic neregula sesizată și îndreptată de Tribunal. De ce ai face asta? Doar pentru a mulțumi scuipătorul de semințe care te citește? Păi ăla e ok, nu se supără dacă îi spui FCSB.

Hai să facem o treabă! Pentru că Facebook e pe moarte, activitatea de pe acest blog va fi tot mai puțin vizibilă acolo. Și mă bucur că e pe moarte, îmi pare rău doar de distracția de la comentarii de acolo. Așa că pregătesc o mutare definitivă aici, încerc să rezolv problemele site-ului. Până atunci, vă recomand să vă abonați la textele noi. E simplu și nu e cu spam! Vedeți formularul de mai jos, vă băgați mailul, aveți grijă să nu intre la spam, nu uitați să confirmați pe mail, iar de fiecare dată când scriu ceva veți putea vedea pe mail, nu doar pe facebook. Vine vara, vine EURO U21, vine o nouă plecare cu motocicleta departe, vor fi texte noi și bune, deci n-aveți ce pierde.


[email-subscribers-form id=”1″]

5 comentarii

  • Timp de atatia ani a purtat numele Steaua si stim prea bine ca echipa a continuat activitatea nu poti sa schimbi perceptia unui om chiar si daca exista o hotarare judecatoreasca mai ales ca CSA a pierdut la Tribunal, Curte de Apel si a castigat cu 3-2 la ICCJ.

  • Strict legat de anunt prin e-mail ca postezi cate ceva: nu e cazul la mine, e ca in bancul “nu sunati, ies eu din cand in cand” asa si aici – nu am nevoie sa ma anunti, intru eu din cand in cand. (la cafeaua de dimineata si la cea de dupa pranz clar intru) :)))

  • Sunt curios ce parere ar fi avut unul dintre cretinii aia de “ultras” care l-au susținut pe Tamaș, daca boul făcea vreun accident cu victime dintre localnici.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.