web analytics
Fotbal intern

ACS Dinamo – Steaua 2-2, pe ”sinteticul” din Groapă. Și clasamentul ligii a patra

Într-un anonimat complet, din cauza deciziei gazdelor de a închide accesul pentru spectatori, Steaua s-a încurcat prostește în fața unui adversar mult mai slab. Și n-ar fi trebuit să se încurce, e important pentru ei să intre în playoff cu mai multe puncte decât Academia, deci asta înseamnă să termine pe primul loc în sezonul regular. Regular. Whatever.

Îmi plac regulile AMFB. Se cere joc fără spectatori, pentru că fotbalul nu se joacă pentru spectatori, dar în tribună pătrund Daniel Pancu și Daniel Niculae, în calitate de reprezentanți ai Academiei Rapid. Păi? E pe grade?

Au jucat toți fotbaliștii importanți aduși iarna asta. Bâtfoi, Răsdan, Camara. 🙂 E greu în liga a patra sau care e faza? S-a pierdut entuziasmul? Nu mai e chef? Barele nu se pun pe tabelă.

Înțeleg că s-a jucat pe sintetic, adică suprafața pe care s-au pregătit toată iarna și suprafața pe care o doreau, că doar asta era ideea disputării meciului la Chiajna, nu?

Echipa de start, potrivit AS47:

 • Steaua: 22. Iancu, 25. Zamfirescu, 4. Pădureţ, 20. Sitaru, 3. Grigore, 21. Constantinescu, 16. Vîlcea, 10. Predescu, 17. Răsdan, 11. Bâtfoi, 13. Camara
 • Rezerve: 1 Chiș, 5 Ed. Radu, 24 Jitaru, 15 Olaru, 19 Turbatu, 26 Zeciu, 9 Mirea

După acest rezultat, clasamentul la vârf arată așa:

 1. Academia Rapid – 17 meciuri – 44 puncte
 2. Steaua București – 16 meciuri – 42 puncte
 3. AS Tricolor – 17 meciuri – 42 puncte
 4. AFC Asalt – 16 meciuri – 32 puncte

10 comentarii

 • @Bogdan T…corect asaca daca o ardem cu FCSB atunci sa o ardem si cu CSA.
  @Nistor…total de acord

  • Andrei, ca sa nu mori prost (desi ma indoiesc), numele oficial care apare in toate actele, inclusiv in dosarle de le portal.just este CLUBUL SPORTIV AL ARMATEI “STEAUA BUCURESTI”. Intelegi?

 • Oare primul 11 al “slabilor” de la CS FC Dinamo nu merita si el trecut pe ici-colo, macar de amorul artei?

  • @ Nistor. Nope, aici e site-ul UM 02301. Gazonul a fost de vina. Sau conducerea, dupa spusele celor de la Scanteia Libera. Multumiti generalilor pentru ca isi bat joc de numele Steaua si il vantura pe toate maidanele din tara. De la Barcelona la AFC Asfalt.

   • Asa e generalii isi bat joc ca si gigi. Numai cand imi aduc aminte ce parada facea si inca face gigi despre Steaua, si tot e mai bine

   • Ai tot dreptul sa nu te intereseze, pana la urma e blogul tau aici. Dar eu ma refeream la site-urile de sport gen prosport, gsp, unde echipa CS FC Dinamo se pare ca n-a meritat sa fie mentionata. Desi va pasa de fotbalul romanesc, nu? De revenirea cluburilor de traditie, de d-astea. Va pasa atat de mult incat nu respectati ambele echipe dintr-un meci.

    In cazul asta, sper din tot sufletul ca CSA Steaua sa putrezeasca in Liga a patra si, eventual, sa dispara de tot 🙂

 • Nu cred ca e asa grav. Chiar sper ca pentru play-off pe 4 sa termine Dinamo, ar fi cu atat mai misto.

  Legat de play-off, pariez de acum ca Academia n-are nici o emotie sa treaca de Steaua.

  BTW- cine sunt AS Tricolor astia? Asa pe nesimtite sunt acolo sus…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.