web analytics
Fotbal intern

Achimu’ bun și Tamașu’ rău. Fotbalistul care nu poate salva gafele colegilor și pe ale antrenorului

Problema e că televiziunile, cu un plus pentru ProTV, fac atât de mult spectacol cu promo-urile meciurilor încât te pot face să crezi că există șanse. Uiți că ai de-a face cu cea mai proasă echipă a Stelei din istoria modernă și îndrăznești să crezi că pot bate Villarrealul acasă, deși ei n-au bătut liga a doua din Elveția. Well, nu!

Nu vreau să fiu hater, însă Achim a fost constant bun în ultimele meciuri. Sigur, în comparație cu niște coechipieri slabi, dar chiar și așa. De ce să îl oprești mereu pe bancă, mai ales în meciul decisiv în care ai ajuns să joci calificarea pentru că a intrat el bine cu Osmanlispor?

Tamaș e la al treilea meci în care e decisiv, însă decisiv prost. Și nu neapărat prin joc, cât prin gafe uriașe, negândite. Dai pasa aia bună de gol și apoi faci un fault la 70 de metri de poarta ta?

Râdeați de Hagi cu ”lungă și pe-a doua!”. Reghecampf se poate duce la OSIM să înregistreze numele, e tactica lui din seara asta. Atâtea pase lungi pe un Adi Popa de un metru și șaizeci de centimetri n-am mai văzut, e horror. Eu nu pricep cum analizează oamenii ăștia intern meciurile. Cum explică Reghecampf în fața managerului, patronului, că nu joacă nimic. Vorbește despre tactică? Ce tactică?

Mi se pare incredibil că De Amorim a ajuns la Steaua, v-am mai zis că el era mort cu 10 luni înainte de transfer, era jenant și la Astra. Dar chiar și așa, să ai steagul Braziliei în legitimație și tu să nu faci un dribling, să nu dai o pasă bună, să alergi doar contra traiectoriei mingii e uluitor. Și nu e vina lui, e slab și asta poate, e ok. Dar de ce să joci cu el?

Nu e o tragedie, adică nu e ca și cum calificarea a fost scăpată printre degete. Steaua nu merita, per total, să meargă mai departe din grupa asta, n-a fost între primele două echipe.

foto: FB FCSB

foto: FB FCSB

3 comentarii

  • Ti-a raspuns nea Gigi. “Imi place De Amorim si va juca titular”. In felul asta ni s-a spulberat si ultima indoiala despre numele antrenorului de la Steaua

  • De Amorim e o basina de fotbalist. Omul asta are o fata de plictisit de iti vine sa-i spargi mufa.
    Tosca cred ca a facut cel mai bun meci din viata lui. A fost impecabil in duelurile unu contra unu.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.