web analytics
Opinie

Acest articol nu este intermediat de Anamaria Prodan (P)

Un om cu greutate mare de tot în presa de sport din România îmi spunea, recent, că nu e bine să scriu de rău despre colegii jurnaliști. Chiar dacă văd că fac nenorociri, chiar dacă sunt niște zoaie de doi lei, nu e bine. Că nu o să mai pot munci alături de ei și, cum zoioșii sunt aproape peste tot, o să îmi fie imposibil să mă angajez în altă parte. Doar că mie nu îmi pasă de lucrul ăsta și, cu orice preț, voi continua să remarc băiețiile din presa asta jegoasă.

N-aveți habar câte nenorociri se petrec în mediul ăsta jegos, cât de puține informații ”neprelucrate” citiți zilnic în presă. Și partea mai proastă e că nu prea mai e rușine, s-a terminat cu jena. Pentru că există mizerii dispuse la orice, ăia care vor să influențeze lucruri și-au scos mănușile.

Gazeta Sporturilor – departamentul grețoșenii – bate recorduri în domeniu în ultima perioadă, am văzut advertoriale scrise cu mai mult bun simț, cu mai multă substanță jurnalistică decât ceea ce dictează Anamaria Prodan acolo. Sigur, o să ziceți că nu e important. Ce ne pasă nouă dacă la finalul articolului despre Chitoșcă la Afumați apare mențiunea că Anamaria a intermediat transferul? Nu ne pasă, așa cum nu ne pasă nici când folosește ziarul pentru a minți, spre exemplu, că ea nu a luat vreodată bani din salariul unui fotbalist. 🙂

*Aceste articole sunt intermediate de Anamaria Prodan ca, de altfel, aproape tot ceea ce puteți citi în presa de sport de azi.

ana ana1 ana2 ana3 ana4

9 comentarii

  • Cel mai genial banner mi s a parut acela facut se baietii de la U Cluj care a spus ass: “Dragostea se face in minim doi, Ana Maria Prodan si noi,, :)) cred ca băieții de la U l au făcut.

    • Postarea doamnei Anamaria Prodan pe Facebook în momentul în care galeria lui Dinamo a afișat o pânză cu ea și Teodora Stoica cu mesajul ”noi suntem 69”. Sau ceva de genul.

  • Ooo,da,da…..am vazut de ieri ca au publicat prima parte a interviului(vazut nu citit)cu cea care le ura sa moara de cancer,o hidosenie mai mare nu am vazut pana acum.Astept cu interes deosebit si un articol in 7 acte cu ziua de nastere a pseudo-antrenorului si a comicului pitzi talent.
    P.S. Tu te stii cu ea de cand era telefonista la procesul etapei?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.