web analytics
Fotbal intern

”Academia Rapid a obținut CIS!”. Da, doar că nu l-a obținut!

CIS-ul ”R București SA” a fost depus la AMFB și cei care l-au depus au primit număr de înregistrare. Adică AMFB va judeca peste 5 zile ce va face cu un CIS care n-are legătură cu Academia Rapid.

Știrea pe care a dat-o în urmă cu câteva ore gsp.ro și în care era scris faptul că Academia Rapid a obținut Certificatul de Identitate Sportivă pare cam falsă. CIS-ul, adică piedica pe care Academia Rapid o mai are în calea promovării, nu este ”în posesia” academicienilor.

Nu mă pricep la aspectele astea, sunt puțini care se pricep, motiv pentru care am văzut știrea preluată de la gsp.ro pe toate site-urile de sport. Însă ProSport scrie acum faptul că tot ceea ce a obținut noua societate prin înregistrarea la Registrul Comerțului este un ”j”-ul, iar de la ANAF a obținut CUI-ul. Adică ăla pe care îl zice Pancu la benzinărie ca să deconteze motorina.

Asta nu înseamnă că rapidiștii n-au șanse să își obțină CIS-ul. Doar că nu a obținut asta încă. Și e cam dificil, din câte înțeleg, că nu poți juca tot sezonul cu ”Academia Rapid” și să joci baraj cu ”R București”. În fine, vedem!

9 comentarii

 • E foarte interesant sa vezi cum garoii urla peste tot ca ei au castigat pe teren, ca totul este impotriva lor…etc. Procedeaza exact cum stiu ei mai bine: deschid floraria fara nicio autorizatie, vand mai mult decat concurenta (pentru ca ei nu platesc taxe si impozite) si cand vin autoritatile cu buldozerele si le darama șandramaua, se dau de ceasu’ mortii pe pamant si urla ca statu’ roman ii vaneaza…

 • Cristi tu ce ti-ai dori? Sa-l obtina sau nu? Cea care promoveaza sa se faca doar pe teren din punct de vedere fotbalistic sau pe la comisii?
  Sunt tare curios. Astept raspuns.
  Mulțumesc anticipat :).

  • Daca exista modalitatea regulamentara sa il obtina, da, sa il obtina. Dar regulamentar.

   E tare asta cu promovatul la comisii. Deci daca cea de pe primul loc n-are drept de promovare pentru ca n-are acte, locul 2 promoveaza nemeritat? La comisii? 🙂

   • Nu am spus ca e ceva ilegal sau rau sa promovezi la comisii. Doar ca asta va fi realitatea. O comisie care ia o decizie corecta va determina cine promoveaza.
    Eu mi-as dori ca echipele sa nu aiba nevoie de comisie.

 • Panica mare:(. Va ajuta politicul sa promovati asa ca relax. Academia va promova pe merit iar CSA pe usa din dos.

   • Cum nu politic ? Nu sunteti voi condusi de un Minister ? ce politic vrei mai mare de atat ?! Nu va vad bine echipa daca da domnul si pica PSD-ul…cat au fost tehnocratii la conducere nici nu s-a pus problema sa aprobe cineva sa infiinteze MAPN o echipa de fotbal.

    • Deci consideri mai politizata o chipa condusa de un Minister – si e un minister cu vechime si care va exista mereu, nu vreo sinecura, decat o echipa condusa de un primar ales strict pe criterii politice.

     • Nu consider una mai politizata decat cealalta..ambele au fost facute in acelasi scop..pur politic…Ministerul are vechime..diferenta e ca pana nu a fost preluat de PSD acest minister nimeni nu a aprobat infiintarea echipei…si te rog nu imi spune ca Boroi nu a vrut sau Petrea ca stim prea bine ca intr-un minister ordinele vin de mai sus. Pentru mine orice echipa care depinde de o structura a statului e sortita esecului ( oricand poate sa vina altcineva la conducere si sa inchida robinetul ). Se poate chiar ca PSD sa isi dea seama ca nu au atras marea masa de suporteri si sa decida ca nu merita efortul si investitia. Ideea de baza e ca mi se pare ipocrit ca una dintre cele doua echipe sa o acuze pe cealalta ca e sustinuta politic cand ambele depind de politic.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.