web analytics
Fotbal intern

Absolut superb! Jandarmeria: ”Suporterii nu au fost vătămați! Felicităm cele două galerii!”

Pentru mine nu mai e o surpriză. Mai ales după ultimele interacțiuni cu Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, cel care mi-a dovedit că e rupt de realitate, că nu cunoaște regulamentele și că mai și minte pe ici, pe colo. Deci nu mă aștept ca Jandarmeria să acționeze altfel decât în nota pe care o respectă și Enache.

Iată o demonstrație. Știm deja ce s-a întâmplat la UTA – Poli Timișoara, da? Suporterii echipei oaspete nu au fost lăsați pe stadion pentru că au venit în număr mai mare decât le-a fost permis. Adică și-au cumpărat mai multe bilete. Pe imaginile filmate de la fața locului și în fotografii se vede cât se poate de clar cum jandarmii intervin cu bastoanele și cu gazele lacrimogene asupra suporterilor lui Poli. V-am arătat și o poză cu un suporter al lui Poli cu capul crăpat, poză pe care mi-a trimis-o un apropiat al lui.

Așa, acum ce a avut de zis Jandarmeria despre treaba asta? Comunicatul e absolut superb în imbecilitatea lui. Iată pasaje:

Deşi clubul UTA a dat comunicate de presă cu privire la numărul de suporteri care au acces în stadion, în ziua desfăşurării meciului au ajuns, în localitatea Şiria, aproximativ 300 de suporteri timişoreni constituiţi în galerie.

Incidentele ce au avut loc sunt inerente situaţiei tensionate iar, pentru aplanarea lor, jandarmii au utilizat mijloacele din dotare.

Precizăm că nu a fost necesară intervenţia în forţă a jandarmilor şi că, pe timpul misiunii, nu s-au produs vătămări ale suporterilor ASU Politehnica Timişoara ca urmare a măsurilor aplicate de jandarmi.

În prezent, la nivelul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara, are loc analiza modului în care s-au desfăşurat evenimentele, urmând a se stabili măsurile ce se impun.

Cu acest prilej, transmitem felicitări membrilor galeriilor sportive, care au înţeles că o astfel de manifestare trebuie se desfăşoare în deplină siguranţă şi au dovedit că respectă prevederile legale şi au un comportament civilizat”.

 

9 comentarii

 • Cezar ,sigur tactu’ nu e jandarm ?prea ii pupi in pl si ii vezi doar cu flori in brate. Trezește te la realitate. Ai sa vezi ca nu întotdeauna “golanii”sunt vinovati. Pana atunci…..sa auzim numai de bine!

 • Ii vrei primitivi pana îți aplica și ție o corecție…plină țărișoara asta de lupi moraliști…

  • Daca vreodata ma bate jandarmeria pentru ca am fost cuminte, o sa imi aduc aminte de tine si o sa beau o bere in cinstea ta.
   Sunt absolut sigur ca ala care are kechup in cap nu a zis/facut nimic……NOT!

 • Tocmai imi apare pe google stire Adevarul: “Romania o pierde pe Anamaria Prodan! Unde se muta impresarul dupa decesul mamei?” :))))))))))))) Lesin :))))))))))

 • Foarte tare. Imi dau seama ca probabil fierbe putin sangele in tine, dar mai ales in victime dupa comunicatul asta. Ceea ce imi ofera o stare de bine, pentru ca eu sunt de aceeasi parere cu jandarmeria.
  Ai calcat pe bec…ti-am spart mufa. Pana la urma se civilizeaza ei…. La huligani ma refer.
  Pe jandarmi ii vreau primitivi.

   • Atunci e trist.
    Dar nu am auzit pana acum. De obicei orice reactie are o cauza.
    Eu ma refer la cei care sunt golani. Dupa ce sunt frageziti un pic, incep sa dea saru’ mâna.

    • Esti trist.
     Golani au fost intotdeauana. Depinde de care parte a tejghelei de alimentara te aflai in 89.

     • Daca ajungi sa compari revolutia cu golaneala fara motiv de pe stadion sau in jurul lui, atunci ceva trist se intampla in capul tau.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.