web analytics
Diverse

M-am abonat la Netflix România. De mâine renunț la cablul TV

Neflix e disponibil din această seară în România și eu tocmai mi-am făcut abonament. E abonamentul de 9,99 euro pe lună cu prima lună gratis și o să am tot ce îmi trebuie în materie de filme și seriale, astfel că de mâine demarez procedurile pentru întreruperea contractului inutil la UPC. Să vă uitați voi cu verișorii voștri la televizor de acum încolo.

netflix

12 comentarii

 • Inseamna ca ai timp de seriale.

  Si daca ai copii care se uita la desene ce faci?
  Nu-mi spune Youtube, ca cei mici discuta intre ei despre canalele la care se uita, ce a mai aparut, etc.
  Sau ii trimitem la bunici de tot?

 • Am activat si eu acea luna gratuita. Nu pot spune ca sunt dezamagit, dar momentan nu merita 10€. La capitolul filme sta mult mai ok fata de seriale, spre deosebire de US, unde-i invers. Lipseste Family Guy, care ma interesa cel mai mult, plus alte animatii bolnave (:D) cum ar fi Rick & Morty, Bob’s Burgers… Daca aveau content HD la abomamentul de 8€, plateam si eu dupa aceasta luna.
  Eu am si HBO Go, care este gratuit pentru abonatii Digi. Dpdv al calitatii imaginii acesta sta mult mai bine, plus ca merg conectate 4 device-uri simultan (merge si la Netflix, dar la abonamentul de 12€), din pacate un numar mai mic de seriale si filme.

  • Corecta abordarea problemei! Mai ales ca la noi inca merge sa vezi lejer de pe torente daca nu au ceva. Adica sport,desene,documentare. Dar daca sa aplica si cer acele canale online bani pt vizionare dnul Cristian revine la un operator cablu sau plateste ! La digital terestru nu avem mai nimic! Asa ca bagi banu sa vezi tenis,CL ,F1 samd. Plus ca Netflix nu are serialele exclusive…sa zicem GOT,Homeland,Strike Back,house of cards,breaking bad….ce faci te chioresti si blestemi netul cind pica sau dau pe cablu pt stiri live? Deh in gusturile omului nu te poti c***. Toate bune.

 • Sunt multe probleme legale de rezolvat, unele seriale au drepturile cumparate de altcineva prin Romania, cred. Ma gandesc la ProTV si House of Cards. Ideea e ca Netflix creste si va creste si la noi, in ideea asta eram entuziasmat.

  • Fa-ti cont si vezi singur, ca sunt destul de multe si nu le pot prinde intr-o poza. Zic sa iti faci cont pentru ca prima luna e gratis, nu te costa nimic sa incerci Netflix

 • La nivel de filme, se ridica la nivelul unui Digi Film din ce am observat pana acum. Ca seriale sunt mai ok, dar chiar si asa lipsesc cateva nume importante. Eu nu sunt atat de entuziasmat ca tine. Probabil tu ai scris articolul dupa ce ti-ai facut cont si era acea stare specifica.

  • Evident ca e in perioada de probe, doar n-o sa tin un produs de care nu sunt multumit. Sunt destul de putine filme, astept sa imbogateasca oferta ca sa ma convinga. Altfel, 10 euro sunt prea multi bani.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.