web analytics
Fotbal extern Fotbal intern

Abia acum se vede priceperea impresarului lui Nicușor Stanciu

În ciuda faptului că ați fost intoxicați cu articole, acum un an și ceva, care lăudau priceperea și relațiile impresarului Anamaria Prodan în trecerea record a lui Nicușor Stanciu de la FCSB la Anderlecht pentru 10 milioane de euro, realitatea are obiceiul să se strecoare prin micile crăpături. Și dacă atunci n-ați crezut materialele apărute în ProSport care tratau subiectul și din care aflați că impresarul-soția lui Reghecampf n-a fost altceva decât marcaj la perfectarea transferului, aveți acum dovezile.

Stanciu n-a mers conform așteptărilor la belgieni. Din cauza lui, din cauza lor, nici nu mai contează acum. Cert e că există o ruptură și ruptura e de ambele părți. Belgienii nu îl mai vor și vor să își scoată o parte din pagubă, Stanciu nu vrea să mai rămână și își caută club. Dar cum își caută? Că el e fotbalist, nu poate să umble pe la cluburi și parcă nici mailuri în care se autopropune nu poate trimite. Ei bine, poate prin impresar.

Iar impresarul care s-a lăudat că a făcut cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc (nu l-a făcut, citiți linkul de mai sus!) își arată aptitudinile abia acum. A sifonat în presă cea mai recentă variantă pentru Stanciu: uriașul club Sivasspor. Cum, mă? Da, Sivasspor! Adică echipa care e în acest moment pe locul 8 în prima ligă a Turciei. 🙂

Astea sunt relațiile reale și posibilitățile adevărate ale impresarului care are cel mai bun PR din istoria sportului românesc: amenințările cu ofertele din ”spațiul arab”, acolo unde încă se mai folosește de cluburile pe care le antrenează Laurențiu Reghecampf, plus câteva cluburi de prin mediocritatea Turciei. Și mai tare e faptul că nici în Turcia nu lucrează direct, ea ”are voie” acolo grație acceptului pe care îl cere lui Ioan Becali.

Trist e faptul că nimeni nu își pune întrebări de bun simț precum: ”Păi nu ne spuneai, doamna AMP pe care te dăm în ziar deși ne-am asumat public în fața cititorilor faptul că nu te mai pomenim, nu ne spuneai că îl vor Beșiktaș și Fenerbahce și că Nicușor nu vrea să se ducă acolo? Așa de reale erau ofertele alea pe care le pompai tu în ziare încât acum a ajuns Sivasspor să fie o variantă?”.

6 comentarii

  • Pana la impresar mai e vorba si de valoarea (reala) a fotbalistului. Daca nici in Belgia nu si-a castigat locul, unde nu poti spune ca e Anglia sau Germania… N-o inghite nimeni pe AMP, nu ca i-as lua apararea dar cred ca teapa data de Becali cu cele 10 mil. nu o vor mai lua multi, mai ales cand un club ca Anderlecht renunta la jucator dupa numai un an. Pretul a fost balonat, cred ca Stanciu e de max. 5 mil. A tras tare si a legat o mana de meciuri bune insa era la forma de 120%, se vedea ca nu va putea sa mentina nivelul, deseori se plangea de oboseala. E si cam mititel de statura, 1,68 m… Eu zic ca mai mult de campionatul Turciei nu poate gasi mai bine. Cat despre “impresara”, parea ca a cam disparut de pe scena, facea emisiuni cu fermieri pe la tv. Profesional, ca si sotul, e de un nivel scazut. Intotdeauna ma pufneste rasul cand mi-l inchipui pe Reghe imbarbatandu-si echipa in vestiar cu voce aia de adolescent, de amant parasit.

  • Spunea la Digi ca Stanciu are oferta de la un ‘colos” al fotbalului, dar 99% merge la Sparta.
    Depinde prin ce intelege ea prin ‘colos’, tinand cont de tot cea ce se observa la familia Reghecampf, o echipa ca Ahmadgrozny este colos pentru ca are bani.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.