web analytics
Fotbal extern

A venit decizia Comisiei de Disciplină: PAOK, eviscerată după meciul cu AEK!

Evenimentele de la meciul PAOK – AEK au distrus șansele echipei lui Lucescu de a se bate la titlu. După ce patronul rus Ivan Savvidis a intrat pe teren cu o armă, meciul a fost abandonat, iar Comisia de Apel a luat decizia în urmă cu doar câteva minute. Astfel:

PAOK pierde la ”masa verde” meciul cu AEK Atena

PAOK este depunctată cu 3 puncte în acest sezon

PAOK va fi depunctată cu 2 puncte în sezonul următor

Ivan Savvidis este interzis pe stadioane timp de trei ani

În urma deciziei, titlul e ca și pierdut. Cu cinci etape rămase, AEK are 57 de puncte, Oly are 50, iar PAOK are 49.

7 comentarii

  • Nu inteleg comparatia cu Franco!? Real Madrid pana in sezonul 53/54 nu a castigat nimic. Adica timp de 13 ani de la instaurarea regimului. Iar per total, bilantul este de 21 vs 20 de titluri in favoarea Madridului in comparatie cu Barca. 9 cupe ale Generalisimului sunt castigate de Barca, spre deosebire de 6 ale Madridului. Sa mai vorbim cum a fost ajutata Barca de la faliment de catre regim? PS: Tin cu Atletico.

  • Este sa intelegi nivelul oligarhiei ateniene. Nu concepe nimeni de la Atena, de la maturatorii de pe strada pana la conducatorii tarii sa castige campionatul o echipa din afara Atenei. Si de aceea s-au intamplat toate aceste evenimente. Este gretos, numai in Spania lui Franco sau in tarile comuniste se mai puteau intampla asemenea manarii. Este inadmisibil sa nu judeci in spiritul legii si sa nu ia nimeni masuri impotriva provocarilor premeditate ale echipelor si mediei din Atena ca la meciurile de pe terenul lui PAOK sa existe incidente in asa fel echipele din Atena sa aiba o portita de scapare daca pierd pe teren sau mai rau nici sa nu joace.

    Eu sunt fan FC Barcelona de 28 de ani, se zvonea prin mediile catalane ca Oscar Garcia ar avea sanse sa fie unul dintre viitori antrenori ai lui FC Barcelona, dupa gestul de la Salonic nu cred ca va mai antrena vreodata FC Barcleona, nici in tarile africane cu cele mai opresive regimuri nu am vazut manevra mai infecta ca a celor de la Olympiakos.

  • Cu asa suporteri, asa patron, asa antrenor(slab ziceai tu acum ceva timp) era o minune sa castige PAOK titlul. Intotdeauna, oriunde in lume, PROSTIA SE PLATESTE!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.