web analytics
Fotbal intern

70 de ani de Steaua. La mulți ani, dacă mai exiști!

Înființat pe 7 iunie 1947, primul club sportiv militar lua naștere cu fotbalul drept primă disciplină. Urma să fie cel mai de succes club de fotbal din România, cel mai titrat și clubul cu cel mai mare număr de susținători. Urma să obțină cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc, cucerirea Cupei Campionilor în 1986. Urma să obțină o altă performanță aproape de nerepetat și în ”epoca modernă”, semifinala de Cupa UEFA din 2006.

Găsiți detalii în cărțile de istorie.

9 comentarii

  • A disparut cel mai mare jeg al fotbalului romanesc, imi permit sa o numesc comemorare, e bine venit acest articol, sa ne aducem aminte de unde am plecat e foarte important pentru a pricepe de ce ne-am ales cu un nou cancer in fotbalul romanesc: Viitorul. Muie Hagi!

  • bun asa, FCSB este Steaua, semifinala din 2006 este inca in cartile de istorie. ai facut atatea topuri dar ai uitat sa faci topul cel mai important, al spectatorilor. ar fi interesant de vazut ce echipa a avut cei mai multi spectatori desi eu stiu raspunsul. si sa vedem pe ce loc este CSA pentru ca, nu-i asa, echipa este acolo unde sunt spectatorii.

    • Nu doar spectatori, vor fi 2-3 mii in stare sa mearga foarte departe si sa faca orice pentru aceasta echipa. Natural stelistii adevarati vor reveni langa Steaua, iar odata ce se va inaugura stadionul vom reveni in prima liga cu stadionul plin.

      • roaga-te sa nu mai treaca inca 70 de ani pana sa faca csa ceva. poate mai scot o colectie de timbre dar echipa de fotbal inca nu au.

  • Din fericire pentru binele acestei tari, aceasta existenta macabra pentru sportul si societatea romaneasca a ajuns la final!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.