web analytics
Fotbal intern

50% Coman, 50% Viera

Ignorați faptul că Florinel Coman a intrat și a fost foarte bun, că nu e despre asta. Dar cum să îl scoți pe Moruțan, un băiat pe care eu nu îl văd mega talentat, dar care în seara asta a fost mult peste ceilalți băieți de la FCSB. Singura justificare e cea legată de o accidentare, însă mă îndoiesc că e cazul. Asta ca să vedeți și motivul pentru care Becali stătea cu telefonul în mână. Sper că e decizia lui, că dacă e a lui Teja e grav, tată!

O nouă mostră de penibil suprem în Liga 1. Cel mai mare stadion din țară primește, în mod real, cel mult 150 de spectatori. Spun în mod real pentru că ei vor anunța, probabil, vreo 1000. Din ăștia se scad nevestele, amantele și prietenii, se scade staff-ul, și mai rămân 300. Din ăștia 300, de bună voie au venit 150. Din ăștia 150, plătitori sunt 35. Pentru cine joacă oamenii ăștia fotbal? UPDATE: Ăștia n-au rușine, sunt ca PSD-ul. Cică 4300 de spectatori. Ahahahahahahahahahhaha!

Băi, să nu vă aud cu blaturi, cu nenorociri. A prins Viera o zi proastă, da? A făcut un penalty și a pasat la Florinel Coman în propriul careu. Se mai întâmplă, terminați cu teoriile astea, cu jucători cumpărați, cu nenorociți care merită alungați cu pietre. Repet, nu e cazul, omul e valoros, dar ca oricine mai are și el zile proaste. 🙂

Trecând peste absurda schimbare a lui Moruțan, jocul lui Florinel Coman a fost foarte bun. Penalty obținut după un dribling din corp, chiar dacă Viera a intrat ca ghiolbanul. Apoi inspirație la golul doi, acțiune superbă când lovește bara, plus alte faze în care și-a pus coechipierii în valoare.

Vedeți cum e și cu fundașii ăștia, săracii. Dacă joacă prost sunt măcinați, dacă joacă bine, nu îi pasă nimănui. Iulian Cristea se comportă, etapele astea, de parcă face cuplu cu Planic și în viața privată, nu doar pe teren. Se înțeleg perfect, nu fac greșeli, iar asta e de notat mai ales într-o defensivă cu găuri, așa cum avea FCSB până în iarnă.

Meciul a fost unul prost, animat doar de Moruțan și Coman, dar și de erorile uriașe ale lui Viera. Chiar și fără ele, FCSB ar fi câștigat.

Nici să mă bați și nu știu cum se va termina CFR Cluj – FCSB. Mi-e imposibil să anticipez, mai ales în condițiile în care ardelenilor o să le convină și egalul.

4 comentarii

  • Filip i-a stricat vreo doua actiuni lui Morutan. A zis Gigi azi la TV si am auzit si dintr-o sursa proprie ca din sezonul urmator Morutan va fi batut in cuie. Ma bucura progresul lui Florinel Coman, mai ales in perspectiva campionatului european U21. Parerea mea ca daca o tina asa din toamna el va juca in stanga la echipa nationala, se vede ca mai pus si masa musculara pe el, nu mai este asa bleg cum era sezonul trecut. Morutan este comparabil ca valoare si talent cu Maxime Lopez de la Olympique Marseille, Morutan are avantajul ca este putin mai ofensiv si ca este stangaci, problema este alta: diferenta de pregatire fizica si vitaminizare si alimentatie intre 14 si 18 ani, principala problema pentru care fotbalul romanesc nu mai produce fotbalisti de calitate care sa izbuteasca in fotbalul de calitate din campionatele Top 5 ale Europei.

  • Faci pariu cu mine că FCSB va fi pe locul 1 la sfârșitul campionatului la numărul de spectatori? Mă refer la statisticile care vor apărea în presă atunci! Am fost de curând la un meci cu doua echipe de liga a3a la care au participat 85.021 de spectatori plătitori deci fara amante, neveste, arbitrii etc luați în calcul.

  • Ma asteptam sa scrii mai mult despre baltul de la Viitorul-Astra decat despre inlocuirea lui Morutan si Becali vorbind la telefon 5 minute dupa ce s-a facut schimbarea. Crezi ca Becali a sunat sa il felicite pe Teja ca a facut ce i s-a spus?

  • Tu fiind obisnuit cu terenul 5 e absolut normal sa te raportezi la el. Stii macar cati incap in acel sector? Pai daca sunt 150 atunci terenul 5 e mult mai mare…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.