web analytics
Opinie

Top 5 seriale pe care le urmăresc și pe care le recomand

Am ăsta în draft de la începutul toamnei, dar n-am mai apucat să îl public. Mi-am adus aminte acum, că m-am mai pus la punct cu serialele restante și am constatat că sunt în criză. Trebuie neapărat să găsesc măcar un titlu nou, rămân fără variante. Deci astea sunt serialele pe care le urmăresc acum, în ordinea puterii:

1. Game of Thrones – șeful serialelor care apare o dată pe an și ține o lună, mânca-l-ar pământu’! Între timp m-am apucat de citit cărțile, după ce aflu ce se întâmplă până la final vă distrug cu spoilere. Dar e cel mai tare serial ever made la egalitate cu Prison Break.
2. Modern Family – cel mai tare serial ușurel, de comedie. Rar am putut vedea un serial care să mă țină cu interesul sus atât de mult timp. Mulți dintre actori sunt pur și simplu geniali. Merită!
3. Shameless – nu știu cât de cunoscut e serialul ăsta, nu multă lume din România îl urmărește, dar în State e destul de popular. E americănizarea unei povești care a fost la TV în Anglia și e super, super reușită. Nu vă uitați cu copiii la el!
4. Narcos – e despre viața lui Pablo Escobar, excelent pus într-un serial. Problema cred că va veni la sezonul 2, unul pe care nu prea îl mai pot vedea la fel de bun precum primul. Pur și simplu nu mai există suficientă viață pentru Escobar ca să umple un sezon consistent. Dar primul sezon merită fără discuții.
5. Fargo – poate cel mai palalila serial pe care l-am văzut în viața mea, mi-e imposibil să spun de ce a fost atât de bun primul sezon. Și a fost, doar are nota 9 pe IMDB. Din câte am înțeles, sezonul 2 e cu totul și cu totul alta poveste, îmi pare rău că nu îl mai vâd pe Billy Bob Thornton.

top 5 seriale

10 comentarii

 • Citind tot ce s-a scris imi dau seama ca ma uit la seriale pt copii: The Arrow, The Flash, The Player sau Person of interest care nu prea par a fi urmarite pe la noi.

 • Iti recomand Banshee, nu este foarte cunoscut si nu inteleg de ce. Il gasesti pe HBO Go, daca ai pachetul cu HBO si Cinemax la Digi poti sa iti faci cont la HBO Go gratuit.

 • Game of thrones clar nr 1,ti-as mai recomanda:
  The Walking Dead
  Ray Donovan
  Peaky Blinders
  Mr.Robot
  Homeland
  Sons of Anarchy
  True Detectives
  Luther

 • … în sensu că prima a fost mai tare chiar şi în distribuţie. Martin Freeman şi Billy Bob, dar şi ceilalţi 🙂

 • Da, Fargo e pe schema True detective în seria asta, adică altă poveste, la fel de palalila, dar captivantă. Nu se compară (până acum am văzut trei episoade) cu prima serie.

 • Modern Family am vazut cateva sezoane, dar l-am abandonat din lipsa de timp. La Shameless m-am uitat la un sezon. E ok, dar nu extraordinar. Narcos e de vazut pe repeat, pacat ca are putine episoade primul sezon. Fargo nu-l stiu.

  Recomand Boardwalk Empire, dar o sa-ti ocupe mult timp.

  • Am inceput sa ma uit la Boardwalk Empire acum ceva ani, dar nu mai stiu de ce l-am abandonat. Cred ca ma plictisea. Cred…

   Shameless e mai mult o poveste, nu e genul care sa te tina lipit. Dar merita, e misto tare.

   • Intre timp mi-am adus aminte de ce am renuntat la Modern Family. Nu timpul a fost problema, ci scenele cu homosexualii. M-au distrus dupa ce au facut si copil. 😀

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.