web analytics
Fotbal intern

5 propuneri pentru AMFB, ca să știm o treabă!

După ce au fost manevrate regulamentele ca să poată avea drept de promovare Academia Rapid, după ce au fost ignorate regulamentele care prevăd ”teren neutru în turneul playoff” și au fost aranjate meciurile în Giulești, AMFB mai dă una bună. Pentru prima etapă din playoff, pe 25 mai, AMFB le-a zis suporterilor Stelei că dacă vor bilete trebuie să le cumpere acum, până luni. Adică în weekend. 🙂

În caz contrar, ele vor fi puse la vânzare la casele de bilete din Giulești acolo unde, evident, nu se vor duce steliștii să stea la coadă. E absolut fenomenal ce face acest for fotbalistic care până în acest sezon a trăit într-o umbră deasă și la care, fără exagerare, se poate orice. Inclusiv înregistrarea contractelor false, după cum vă voi arăta azi sau mâine, sper eu.

Dacă tot s-au pus așa pe treabă, le mai recomand eu cinci chestii pe care le pot face. Sunt la fel de justificate și acoperite de regulament ca tot ceea ce au făcut până acum:

1. Pentru meciurile din playoff, suporterii Stelei vor putea intra la meci doar dacă zic Luceafărul pe de rost. Dar nu oricum, ci ca Eminem în Rap God, adică tot Luceafărul în 90 de secunde. Nu poți? Nu intri la meci, e simplu!

2. Pentru că AMFB ține mult la ideea de imparțialitate, AMFB a decis ca Academia Rapid să joace arbitrată de Pancu, cu Zotta la margine, pe ambele părți.

3. Pentru că Academia Rapid are jucători valoroși, dar mai în vârstă, meciurile lor vor dura doar 60 de minute. Asta în cazul în care au avantaj la pauză. Dacă nu, se joacă 90 de minute.

4. Coregrafia rapidiștilor pentru meciul direct va fi afișată doar după coregrafia AMFB, cea în care vom vedea 3D o poză cu domnul Liviu Dragnea la volan, în timp ce merge spre suporterii care i-au urat la mulți ani.

5. Pentru că au afișat pânze cu mesaje în care au insultat Jandarmeria Română, suporterii Stelei vor avea voie la meciurile din playoff doar dacă fac pânze cu mesaje de scuze. Plus vreo două în care să cinstească înaltul patronaj al unicului partid!

Abia aștept să scriu despre condamnări și pușcărie. Că ajunge treaba asta inclusiv la AMFB, dacă încalcă fără nicio remușcare orice regulament, orice lege. 🙂

11 comentarii

 • Respekt, Scutariule. Nu suntem noi mereu pe aceeași lățime de unda, dar respekt cu piele de găina pentru cum spui lucrurilor pe numele mic. Sa fii înființat direct in prima liga in ‘47, sa fii salvat de la retrogradare după înființare, sa te reînființezi ca um cumpărând din bani publici o echipa întreaga și totuși sa fii atât de vigilent la ce se întâmpla in liga IV…parol…eu dacă as fi cu CSA as vrea sa fii căpitanul nostru, ca colonel e Petrea și nu e loc pentru moment.

  • Costeluș (Bogdan) nu fii frustrat, chiar daca asta e principala calitate a voastra – garoii crapidisti. Veti promova fara probleme, Academia Partid fiind echipa PSD asa cum echipa pe care vor ei s-o copieze, CRApid Bucuresti a fost echipa lu’ Gheorghiu Dej.

   • Îți răspund cu strângere de inima, boss. Din doua motive. 1. Postând aici contribui la traficul lui “scuti”, care e selectiv la comentarii. 2. Când răspunzi unui neinteligent, te pui automat intr-o poziție proasta și ar trebui sa evit asta.
    Serios acum, tu ai observat ca abuzezi de niște stereotipuri? Abuzul de stereotipuri sugerează fie o trauma emoțională, fie o limitare intelectuala și de vocabular. Revenind, când ai tu timp, te rog sa îmi explici cum a promovat csca in prima liga in ‘47 și, după ce epuizezi subiectul asta sa-mi explici cum poate obține CIS o unitate militară. După aia ne putem așeza confortabil pe o canapea sa discutam despre obsesiile tale cu garoi.

    • Clubul Sportiv al Armatei “Steaua Bucuresti” – numarul de identificare din Registrul sportiv si data: B/A1/00044/2001. Desi n-ar fi trebuit sa raspund unui neinteligent, am facut-o. Astept sa postezi si tu aici CIS-ul Academiei Partid.

 • Ba Scutariule, atat am sa-ti zic: respect! Chiar daca in multe dintre situatii nu suntem pe aceeasi lungime de unda, te felicit fratioare pentru sangele pe care il ai sa le spui lucrurilor pe nume.

 • Eu, de când am văzut ca s a schimbat regulamentul cu dedicație, ma gândesc doar la arbitrajul din meciul direct din play off …. dacă fac ăștia mici vreo nefăcuta și conduc la pauza ?….

 • E trist puțin ca nu marinate Steoaia avantaje, este ? Aceasi mentalitate se turma la oi, doar ca s-a schimbat ciobanul. Acum baci e Talpan Florin! 😂😂

 • Exista o decizie ICCJ prin care membrii asociatiile nu pot raspunde penal pentru deciziile luate.
  Dragomir& Sandu asa au scapat de puscarie.
  Atata timp cat votul este dat de majoritate pa si la revedere! Si tu iti poti face asociatie gen FRF, LPF, AMFB doar ca trebuie sa se afilieze la tine 16 cluburi si binenteles trebuie sa ai acceptul FIFA&UEFA daca vrei sa joci intr-o competitie europeana.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.