web analytics
EURO 2016

5 minciuni colosale despre bătăile dintre suporteri la EURO 2016

Sunt complet dezamăgit de unii dintre voi. Dacă de la presă n-aveam pretenții, pentru că în cea mai mare parte a ei e coruptă sau incompetentă (nu, nu doar cea din România), de la unii dintre voi aveam. Și am văzut cum ați picat precum știucile ieri la campania aia de crucificare a rușilor, deși pentru nenorocirile de pe străzi nu sunt doar ei vinovați. Sunt vinovați, dar în măsură egală cu francezii și cu englezii. Să vedem:

1. Ultrașii ruși au ucis în bătaie un fan englez – FALS! Nu a murit omul ăla pe care îl resuscita poliția, nu există nicio sursă credibilă care să indice asta. Ați face bine să nu vă mai luați informațiile de pe site-uri fantomă precum aktual, comisarul sau frenetik. E plin de vânătăi la nivelul feței, dar rănile nu îi amenință viața.

2. Rușii au împins o femeie pe șine la metroul din Marseille – FALS! Nu a existat niciun rus prin preajma unei aiurite care a încercat să se sinucidă la stația Baille de metrou din Marseille. Și nici n-a murit, că se vorbea că au împins-o rușii și a fost strivită de metrou.

3. Rușii au bătut doar femei, copii și cetățeni – FALS! Rușii au bătut ȘI cetățeni, da, acolo pe stadion. Însă pe străzi, rușii au bătut englezi în toată firea. M-am uitat la un clip video de o ora și 15 minute cu înregistrări de pe străzile din Marseille, bătăile nu se dau între ultrașii ruși și cetățenii englezi. Se dau între ultrași și hooligans. Am văzut englezi mai înfiorători decât cel mai al naibii rus.

4. Nu au venit hooligans în Franța, că au interdicție – FALS! Trebuie să ai procesor 486 să crezi că din Anglia nu au ieșit și câteva mii de hooligans, dincolo de ăia cu ”interdicție”. Naivitatea trebuie să fie la level 9999 să crezi că la EURO s-au deplasat doar nevinovați. De altfel, pozele cu englezii bătuți pe străzi arată că victimele sunt burtoși, chelioși care-s tatuați cu însemne ce trădează ”originea” hooligan.

5. Ăia nu sunt ultrași ruși, sunt trupe special antrenate să semene teamă în Franța – FALS! Acum nu e vina rușilor că arată bine, serios. Că nu sunt grași, albinoși, cu ochii ieșiți din orbite și chelioși. Asta e realitatea, rusul e înalt, zvelt și eventual blond, ceea ce pentru verișorii de pe insulă poate semăna a trupă specială. Că la ei cine arată omenește e vedetă sau agent special.

BONUS Scutariu le ține partea rușilor – FALS! Nu țin partea unor animale care bat alte animale. Nu încurajez violența pe stadioane, însă încurajez bătaia huliganilor, nenorociților care distrug meciuri de fotbal prin comportamentul lor. Așa cum au făcut rușii, DAR așa cum au făcut și englezii. Încurajez poliția din Franța să fie competentă pentru prima dată în istoria ei și să ia măsuri împotriva tembelilor. Și voi… nu mai dormiți! Sunteți mai ușor de manipulat decât o clasă de copii.

lat

12 comentarii

 • Mie o gluma mi-a placut rau tare… Cica după bătaie, ruşii le-au cântat englezilor tradiţionalul cântec: “You will never walk again!!”

  • Se inspira din realitate. Cica englezii s-au imbatat si il aruncau un aer pe unul in scaun cu rotile strigându-i fix asta.

 • Suntem multi care te citim si nu “halim”ce scrie presa,tocmai de asta “te-am ales”(eu nu prea citesc bloguri).Iar multi care citim ce scrii si suntem de acord cu tine nu dam reply tot timpul,mai deloc.Sunt sigur ca ai inteles ce am vrut sa zic.Existam,suntem aici,te aprecie “z””m”.
  P.S. ramai doar vertical si obiect,adica fa-ti treaba!!

  • Pai n-ar strica sa mai dati cate un reply din cand in cand, ca o sa am impresia ca doar imbecilii comenteaza

  • Care multi, nene Alexandre? Mai da si matale un exemplu, cine mai intra la aia multi? Skurty nu ie presa, sau acilea-i pa persoana privata?

  • Daca ne luam dupa teoria constipatiei, vorba boierului ala de Tetelu, observam ceva interesant acilea. Contul de facebook dat de nenea Alexandru, Alex Dnk, nu exista, dar daca alaturam AlexDnk obtinem contul unui CCCP-ist, Alex Danilenko. Daca citim in nota asta, mesajul domnului Deoanca este destul de interesant.
   Mai adaugam calatoria la Vladivostok, incercarea de scuzare a rusilor, reactia exagerata la ce a zis alexu91.
   Bine, tot ce am spus aci face parte din realitatea paralela, dar este destul de interesant cum se potriveste.

 • sa stii ca nu sunt singurul care se bucura ca i-o batut rusnacii, cunosc destui. timp de 2 zile am vazut la tv cum englezii bateau fracezi, batai cu politia..sigur i-au provocat pe rusnaci…s”apoi vorba aia, rusnacu este urs. iar pe stadion nu cred ca doar huliganii le-au huiduit imnul si chiar si asa eu am vazut unele filmari in care nu au treaba cu oamenii batrani si femei…poate au picat unii la mijloc si cam atat. astazi i-au batut nemtii pe ucrainiei, parca si aia irlandezii pe frabcezi. asa si? se vede clar ca e tensiune mare in europa, toata lumea uraste pe toata lumea. oricum noi suntem unici, ne batem noi intre noi haha… abia astept meciul cu albania. poate la finalul europeanului dupa vreo bomba, doua,trei se unesc toti si iau la rand pe aia lui alah.

  • inainte sa citesc stiri ca ii toaca rusii, am citit stiri despre cum fac prapad englezii prin marsilia, corect

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.