web analytics
Opinie

5 întrebări pe care Gazeta a uitat să le adreseze Anamariei Prodan

În puțin probabila eventualitate în care v-a scăpat, aflați că luni, marți și miercuri au fost interviuri ample cu doamna Anamaria Prodan în cotidianul Gazeta Sporturilor, singurul ziar de sport din România încă în print. Au fost 3, 3, respectiv 2 pagini ceea ce face din doamna Anamaria cel mai important intervievat din istoria de 92 de ani a ziarului. Seems legit! Ei bine, vă spun că am văzut niște meciuri tari de volei la viața mea, inclusiv pe la Jocurile Olimpice, însă ridicări la fileu precum apăreau în unele momente ale interviului mai rar am trăit.

În fine, fiecare cu politica lui editorială, pentru unii nu contează că doamna Anamaria Prodan ocupă spațiu de ~10.000 de euro în ziar (în eventualitatea în care ar fi vândut publicitate acolo, să ne înțelegem) deși acum exact trei ani prima pagină din Gazeta Sporturilor își luau angajamentul în fața cititorilor că doamna Prodan nu va mai fi pomenită vreodată. Vorba lui Chioțea ”mai bine 3 GB de filme porno decât un documentar despre Maradona” ăăăă ”Anamaria are inteligență și tupeu, a luptat cu mentalități grosolane și face o echipă formidabilă cu Laur”. Revin. Am citit interviul, însă îmi permit să vin cu niște completări pentru procesul jurnalistic pe care, sunt sigur, l-a desfășurat doar unul dintre cei trei semnatari ai interviului amplu. Iată întrebările uitate:

1. Doamnă, în urmă cu circa trei ani ne urați să murim în cancer, noi și familiile noastre. Rămâneți la aceeași părere? Vă informăm că suntem bine, sănătoși, deși nu am fost de acord nici cu descrierea de ”sărăcii mondiale bășite”.

588550-1

2. Doamna Prodan, vă mențineți poziția în ceea ce-l privește pe domnul Ienei? Nu are ce căuta în România? Vă aduceți totuși aminte, poate a avut ceva performanțe în cariera dumnealui de antrenor?

11390086_1021654514514405_2702878708919744493_n

3. Pe domnul Andrei Vochin, fostul redactor șef al Gazetei, l-ați iertat? Știm că dumneavoastră și domnul Harvey Specter Dan Idita faceți o super-echipă și ne e teamă să nu îl dați în judecată!

10978719_962868500393007_4178165940824643985_n

4. Am primit informații că un individ pe nume Scutaniu, îl știți, se scobește cu pixul sub unghii, a fost văzut cu o pâine în zona Berceni la începutul acestei luni. Cum credeți că e posibil?

10342812_958259020853955_7122174022263292565_n

5. În final, credeți că poștașul și cei 2 vecini mai vorbesc despre soțiile noastre, așa cum anunțati nu demult? Știm că sunt campioane la gătit și nu frumoase, extrem de deștepte și super bogate și celebre ca dumneavoastră, dar parcă n-am vrea să aibă legăruri cu poștașii.

screenshot-1

22 comentarii

 • Nu am urmărit niciodată activitatea acestei individe, chiar aşa greu se exprimă? N-ai crede.? Se dă o doamnă foarte cultă în fața camerelor, dar o bate limba română.

  Şi ea e o săracie, dar din punct de vedere mental. Şi sincer, e mai grav.

  • Trebuie sa separam lucrurile. Nici eu nu sunt de acord cu comportamentul ei, mi se pare dezgustator, insa puscarie nu faci pentru asta. Puscarie faci pentru lucruri impotriva legii, iar pana acum nu avem motive sa credem ca a comis astfel de chestii. 🙂

   Ma rog, eu nu am. Ca nu pot vorbi pentru toata lumea.

   • nu poti sa o arzi ca anamariapr0dan fara sa faci ilegalitati. nici despre gica popescu nu am crezut noi multe si totusi 🙂

 • Chiar am observat in Gsp ciudatenia asta venita de nicaieri cu interviu amplu, etc. dupa ce jurasera anii trecuti ca nu mai scriu nimic despre ea.. Singura explicatie este ca toata publicitatea asta e platita sigur.
  Parca tocmai GSP-ul a facut sondaj zilele trecute pentru motivele principale ale audientei scazute la Liga 1 – a iesit ca este vorba despre nivelul scazut. Eu cred ca e vorba foarte mult si despre promovarea in ultimii multi ani a unor caractere mizerabile (gen Prodanca) si situatii absolut anormale (sotia sa impresarieze aproape toata echipa antrenata de sot !!??).

  • Nu stiu ce sa mai zic, dar platit sigur nu e interviul. Cat timp mai respira Tolontan asa ceva nu se va intampla.

 • De cand a aparut tamtam-ul asta, i-am dat follow pe fb doamnei in cauza. Cu un ochi rad, cu unul plang. Oricum, cert este ca e f amuzant din exterior. A, si penibil.

 • O mica eroare la subiectul 2, nu spune targa de Ienei ca n-ar avea ce sa caute în tara, ci despre Soarele Ei pentru ca ar fi mult mai valoros.
  Vezi de ce nu donez, da? se face unu fotbalist, se însoară cu o curva penala si aia se pisa pe noi

 • Vai…. :)) sa.mi bag pl!!! Cum scrie……. asta!!!! Trebuie sa citesti…… de 2 ori!!! ca sa intelegi ceva…..:)))

  ?

 • daca lansezi o rubrica la care sa pui astfel de intrebari, pentru toti “jmekerii cu valuare” din sport, devine preferata mea. Chiar peste rubrica “Mesaje de la cititori”

  • Nu e recap, nici măcar greatest moments nu e. As putea sa fac un recap serios, dar imi pierd toti cititorii.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.