web analytics
Fotbal intern

5 noi dovezi că Reghecampf a făcut școala de antrenori la Fierbinți

1. Aia cu schimbarea lui Aganovici să i-o spună lu’ mutu, nu l-a scos pentru că nu juca bine. Păi dacă l-a scos pe Aganovici după 20 de minute pentru că nu juca bine, Adi Popa trebuia să aibă o medie de 12 minute pe meci sezonul ăsta, că el a fost mereu lat. L-a scos pe Aganovic pentru că a făcut o schimbare cretină și pentru că Aganovic nu a reușit să facă ce trebuia deși joacă al 5-lea meci pe 5 posturi.

2. Adi Popa nu e atacant niciodată în viața asta. Cretinitatea aia enunțată de MM Stoica, aia cu Popa – Kun Aguero, nu merge nici în curte la Jilava, nu mai vorbim despre fotbalul adevărat. Voi vă dați seama că ei au stat în ultimele zile, au făcut antrenamente și au evaluat situația și le-a dat că Popa poate juca atacant? Evident, a fost un eșec complet, nu are nici măcar o singură calitate care să îl recomande pentru postul ăla.

3. În mod normal, Popa juca pe dreapta și Man în atac. Dar Reghecampf se ghidează după alte lucruri, trebuie să joace celebrul prieten de nevastă pe nume Enache, unul care a reușit să fie slab și pe postul pe care s-a consacrat. Bine… consacrat. Lui Reghecampf nu îi pasă că Enache nu joacă, îl bagă până la epuizare.

4. Muniru și Bourceanu nu pot acum să joace în fața lui Achim. Muniru cel puțin e înfiorător, e cel mai slab individ care a lovit mingea pe postul ăla în istoria Stelei. Și pe lângă faptul că e lat, mai e și nebun. L-ați văzut? Se crede tehnic, încearcă să dribleze, pasează aiurea, alunecări pe lângă, e dus cu pluta!

5. Toșca, semnează cu Anamaria, tată! Că nu mai joci, asta e viața! Deși Moke e o glumă…

Aveți noroc că nu mai sunt galeriile, băieți!

reghe-porc-craciun

4 comentarii

    • Pai se întâmpla ceva…nu mai făcea fiecare după capul lui,cineva lua masuri,sau măcar protesta.Ca voi ăștia care venerați un cioban sus pe mașina,nimic…Voi chiar nu vreți normalitate?

  • Faza cu schimbarea din minutul 48 pe care ai precizat-o in articolul precedent are uneori un argument. La pauza, antrenorul are in vedere sa il schimbe pe jucatorul X din cauza unor motive medicale. Jucatorul X insista ca mai poate sa joace. Ramane in teren si pentru a doua repriza. Dupa 3-4 minute e scos de pe teren de antrenor pentru ca acesta se convinge ca nu mai poate.

    • E a treia sau a patra oara sezonul asta cand procedeaza asa 🙂 Nu cred ca aveau toti probleme medicale si au cedat imediat. Plus ca, aproape mereu, face schimbare dubla sau tripla imediat dupa pauza.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.