web analytics
Fotbal intern

4 lucruri cu care nu trebuie să mă deranjezi după Steaua – Rapid

Sunt la Mugello, la MotoGP, din păcate n-am să fiu pe stadion diseară, la Steaua – Academia Rapid. Și, cum probabil nici n-am să văd meciul, mă aștept să nu pot controla foarte bine armata nelipsită de troli. Așa că, dacă nu vreți să fiți șterși fără posibilitatea revenirii asupra deciziei, vă fac un ghid scurt. Lucrurile cu care nu ai voie să mă deranjezi în timpul Steaua – Rapid.

”Ha-ha, sunt doar 10.000 de spectatori” – Chiar să fie așa, sunt mai mulți decât strânge Liga 1 la meciurile tari, au fost FCSB – CFR fără asistența asta. Deci ăsta e un motiv să lăudați Steaua și Rapid, cercopitecilor!

”Ce rușine, sunt mai mulți rapidiști” – Da, doar că nu. Nu e rușine, e chiar un motiv de bucurie pentru mine. Căci se demonstrează mai multe lucruri. Unu la mână, faptul că și Academia are suporteri de Arenă, ei la meciurile din campionat de acasă au fost mereu mai puțini decât steliștii. Apoi, mă bucur că putem vedea și partea care se autointitula stelistă, dar care, timpul a arătat-o, e doar gigistă. Ăștia sunt steliștii, mulți, puțini, ăștia sunt! 😀

”Jocul e slab rău de tot” – Eu v-am mai spus aici, dar accept faptul că pe net sunt mulți proști. N-ar trebui să accept asta în presă, acolo de unde apar urâți care se mică de calitatea jocului. Din nou: e Liga 4, n-are cum să fie un fotbal extraordinar în condițiile în care la noi și în Liga 1 plângi la unele jocuri.

”S-au bătut huliganii, nenorociții!” – Nu îmi pasă absolut deloc. De fapt, mint. Îmi pasă, dar doar dacă te-au bătut pe tine. Și nu oricum, ci rău, ultimul tău mesaj înainte de spitalizare, trolule, să fie fix ăsta în care să mă înjuri pe mine.

Dar uite cu ce poți să mă deranjezi:

Dacă vrei să îmi mai arăți câte o imagine cu scenografiile (după 28 de ani în care am zis coregrafii, ne-am trezit moț acum că sunt scenografii)

Dacă vrei să îmi arăți mesajele celor două peluze

Dacă vrei să faci o remarcă despre joc, despre prestația fotbaliștilor, despre nivelul de implicare. Să discutăm despre fotbal, practic.

Gata, succes la meci! Trăiască partidul PSD și conducătorul iubit Liviu Dragnea, cei care dimpreună cu primarele Sectorului 1 au pus umărul pentru propășirea materială și profesională a clubului Academia Rapid.

4 comentarii

 • Au fost la meciul dintre FCSB-CFR mai putini🤣🤣🤣
  Au fost de 2 ori mai multi decat in seara asta.
  5000 de peluzari🤣🤣😂🤣
  Stiu e Duminica, lumea e plecata 🤣🤣🤣

 • Super comentariu. Eu am fost la primul meci de pe Arena. Pentru ca mi-am dorit EU, al naibii de tare. Impreuna cu sotul, mult mai putin mocrobist ca mine. Spre zero 😂.
  Am inghitit si gaze, ne-am bucurat de atmosfera, ne-am intors in urma cu multi, multi ani.
  La finala din ’86 aveam 16 ani, nu eram stelista. Dar am suferit maxim tot meciul.
  Asta seara nu ma duc. Pentru ca al meu nu mai vrea. Puteam s-o fac, sunt sociabila si nu ramaneam singura in galerie….dar…asta e.
  Sa fie fotbal! Sa fie sport! Sa fie o seara faina in care din pacate nu exista remiza. Unii vor plange. Altii vor fi fericiti.
  Liga 4 salveaza spectacolul!

  MMG

 • Esti smecher. Stii si tu ca o sa fie peste 10.000. Dar ai dat cifra asta ca sa ai unde sa lauzi dupa meci. Wooow. Au fost oameni peste asteptari!! In alta ordine de idei…la anu daca mai e vreo echipa sa incurce armata de la promovare….cam cati crezi ca o sa mai ramana langa echipa in sezonul 2020-2021??? Hai bafta la moto, abia astept cartea ta si sper sa te concedieze armata ca sa poti scrie si tu corect!!
  Pese: vezi ca peluza sud pregateste nasoale daca nu castiga diseara. Exact asta e motivul pt care lumea nu o sa mai mearga la cesea dupa acest meci!!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.