web analytics
Opinie

#37lasută cretini patentați care contribuie la dispariția speciei

Dovada de necontestat că am ajuns într-un punct al evoluției în care nu mai putem aștepta altceva în afara dispariției violente este felul în care au început știrile ProTV în seara asta. Cu o discuție de 15 minute, puerilă și pe alocuri inutilă, despre bătutul copiilor, că cică-s 37 la sută ăia care nu își altoiesc plozii. Cum că nu e bine, că traumatizăm copilul, că nu știu ce. Au fost prezentate păreri demne de milă ale unor cretini care ne explicau cum în Norvegia e nașpa dacă îți bați copilul, că ți-l iau ăia, bla bla bla bla căcat pișat unt alunecuș coptură galbenă moreeeenaaa!

Instinctul de supraviețuire a rămas doar o chestie pe care o mai vedem în filme sau despre care citim atunci când studiem, în gimnaziu, comportamentul animalelor. Asta e concluzia mea la reportajul descris mai sus. Adică suntem crescuți într-o bulă, toți proștii și toți hipsterii contribuie la asta și o să ne trezim că sucombăm brusc în caz de necesitate. Ia la felul în care merg lucurile în lume (vezi Siria, vezi refugiați, vezi oriunde în Africa, vezi Istanbul, vezi Iran-Arabia Saudită, vezi Coreea de Nord, vezi Marea Chinei de Sud) e posibil să fie nevoie mai repede decât am crede de instinctele pierdute.

Vă urez succes! Sunteți complet nepregătiți și voi, dar și copiii voștri crescuți în bulă, cu panseluțe și sucuri verzi de salată și germeni de grâu.

8 comentarii

  • Lasa ca e buna si bataia la ceva. Nu zic sa rupi cureaua pe copil, dar o palma il mai trezeste la realitate. Si am 21 de ani, deci nu vorbesc in calitate de parinte. Eu nu prea mi-am luat-o ca nu a fost cazul, dar si cand o mai luam pe aratura reveneam imediat pe traiectorie dupa o cearta zdravana si optional o palma. Cred ca ultima data a fost dupa prima sedinta din a 12-a 😀 , dupa asta m-am pus serios cu burta pe carte. :))

    • vor tipa unii cum ca nu e singura solutie prin care poti face copilul sa vina pe calea cea buna. eu nu tip 🙂

      • Sa zica ce vor. Repet inca o data pentru ei, nu vorbesc in calitate de parinte. Din cauza catorva palme nu am ajuns un ratat, ba chiar opusul. Ei cum ar fi reactionat in locul alor mei, plecau la 6, ajungeau seara si ma gaseaseau cu tema nefacuta si lectia neinvatata, deci dupa +12 ore de munca mai stai si cu pramatia sa scrie… 😀

    • n-are legatura cu bataia cat cu faptul ca trebuie sa ne spuna televiziunile ca nu e ok sa ne purtam intr-un fel sau in altul. si cu faptul ca ne ocupam cu chestii puerile in loc sa vedem de marile probleme ale lumii.

  • Deci dacă îl bat îl pregătesc să se apere și să îi apere pe hipsterii din bulă în caz de război?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.