web analytics
Diverse

30.000 de euro și o grămadă de procese câștigate. Dar unde-i omul?

Știți pe cine n-am văzut la meciurile Stelei de la începutul acestui sezon și până acum? Pe Florin Talpan, juristul datorită căruia Steaua e Steaua acum. De ce n-a venit? Nu vrea? N-a fost invitat? Nu e primit? 🙂

În altă ordine de idei, eu nu pot pricepe cum sustinătorii lui Gigi Becali sunt de părere că omul lor are vreo șansă să câștige vreun proces cu Talpan. I-a luat Talpan tot, pe bună dreptate. Azi citescă că Talpan a câștigat și un proces în nume propriu, unul în care l-a dat în judecată pe Becali pentru calomnie.

Evident, a câștigat procesul și a primit despăgubiri de 30.000 de euro, cred că cele mai importante despăgubiri pe care le plătește Becali.

Mă rog, hai că revin la treaba cu care am început. Unde e Talpan? De ce nu vine la un meci? De ce nu apare pe nicăieri atunci când se discută despre Clubul Sportiv al Armatei Steaua? Știu, e jurist, însă aici vorbim despre o invitație pe care o merită pentru că, de bine, de rău, cei care sunt salariați acum la clubul de fotbal sunt salariați pentru că s-a săturat Talpan de nenorocirile din ultimii ani și a căutat dreptatea în justiție.

11 comentarii

 • Cristi, degeaba ai facut articolul ăsta, pentru că, următorul proces nici n-ai sa-l publici aici:))))

 • aoleo si tu o iei pe telenovela ? te credeam mai cinic. omul isi face treaba, nu lupta cu mafia. lupta in tribunale pt un drept de proprietate intelectuala. pt asta isi ia salariul.

  in al doilea rand, ma lasi cu numeroasele victorii ? a pierdut in prima instanta si in apel razboiul pe marca. l-a castigat Gabriela Milcev angajata sa sustina recursul pt ca talpan era praf. a pierdut procesele pornite absurd pe marca fcsb. primul pt marca fcsb inregistrata in 2008, iar csa plateste 10 000 cheltuieli de judecata catre fcsb, apoi a pierdut procesul prin care incerca sa anuleze marca actuala a fcsb, alte 20 de mii cheltuieli de judecata platite de csa catre fcsb. a castigat procesul pe numele steaua, victorie mare, dar, atentie, fcsbistilor le-a fost admis recursul de principiu. eu zic ca ceva se poate intampla. mai e procesul pe despaguburi. se va amana cred si maine, dar pariez ca cele 30 de bulioane vor fi cateva zeci de mii de “oiro.”

  a, bine, a castigat procesul asta de calomnie, dar probabil l-a castigat doar pt ca si-a angajat avocat :)))))))

 • Sper ca intrebarea era mai mult retorica. Talpan a primit interdictie de a vorbit in presa. Chiar acum exista pe rol procesul pentru fals in acte in care Talpan acuza 4 din conducatorii Stelei ca au modificat un document. Pe scurt, in documentul semnat oficial scria ca Talpan nu are voie sa vorbeasca prin presa (a se intelege ca motivul e ca asa vrea p$#@ conducerii) pentru ca peste cateva zile sa rupa documentul si sa scrie altceva in el, desigur fara acordul lui Talpan.

 • Talpan a primit pumnul in gura , iar noi, in loc sa il sustinem, ne-am facut ca ploua ! Talpan a vrut sa fie conducatorul Stelei , generalii corupti i-au dat la picioare, a sperat intr-o sustinere a suporterilor dar…aceasta nu a venit ! Doar pe forumuri sunt pro Talpan ca si fcsb istii pro ….steaua in mintea lor !
  Un miting de sustinere, de impunere a lui Talpan la conducerea fc Steaua ii dadea puteri si mai mari si o mai mare motivatie de luptă! Am propus mereu dar nimeni nu a luat in seama!

 • Caracterele adevarate stau mereu in umbra, nu ies niciodata la lumina. Si daca ies, ies atunci cand trebuie, drept urmare, avem echipa chiar daca joaca in liga a 4-a 🙂

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.