web analytics
Pariuri

De ce în 2017 începe sfârșitul pentru agențiile de pariuri de cartier (P)

Nu am nici un dubiu cu privire la faptul că anul 2017 reprezintă începutul sfârșitului pentru agențiile de pariuri din cartier. Să fim realiști: până și mamaie are o tabletă sau un smartphone, așa că de ce ar trebui să mă aștept ca agențiile de pariuri stradale să mai existe în următorii ani? Din moment ce orice doritor are acces la pariuri online de toate felurile (pariuri sportive, poker, bingo și jocuri de cazinou: păcănele, ruletă și așa mai departe), cu condiția să aibă un dispozitiv ce se poate conecta la internet (telefon, tabletă, computer și chiar televizor), este clar că agențiile offline nu vor mai răsări precum ciupercile după ploaie, adică așa cum se întâmpla în anii trecuți.

Este adevărat că foarte mulți întreprinzători români au văzut modelul francizelor propuse de casele de pariuri ca fiind un colac de salvare, odată cu începutul crizei economice, atunci când micile afaceri au început ușor-ușor să nu mai facă față în piață. Însă la fel de adevărat este că cei care au apelat la o astfel de soluție nu au avut deloc spiritul de vizionar la îndemână.

Totul se mută online! Da, în prezent, nu mai avem nevoie să ieșim din casă nici pentru a ne cumpără morcovi, ceapă, țelină sau pătrunjel pentru a ne face o supă, pentru că putem fie să ne procurăm ingredientele de pe alimentarele sau supermarket-urile online, fie să comandăm aproape orice tip de mâncare care să ne fie livrată la ușă. Așa că nu văd de ce ar mai ieși pariorii din casă, să piardă timp pe drum și să stea la coadă pentru a plasa un bilet la pariuri, când pot scoate telefonul din buzunar și plasa biletul dorit în câteva zeci de secunde, fără nici un fel de efort.
În plus, am observat că pariurile online oferă o serie de avantaje interesante în fața formei tradiționale de joc, printre care se regăsesc cotele mai mari, ofertele personalizate, posibilitatea de a închide pariurile și multe altele. Pentru finalul acestui articol am hotărât să vă prezint casele de pariuri online recomandate de PariuriX.com – cea mai mare și mai activă comunitate de pariori din România:

Netbet stă foarte bine la capitolul pariuri live, în sensul că include numeroase meciuri din diverse sporturi pe care se poate paria în direct la orice oră din zi sau din noapte. Aici se pot închide pariurile fie total, pe întreaga sumă pariată, fie parțial, pe partea de miză dorită. Operatorul distribuie și numeroase oferte care sunt personalizate în jurul partidelor de mare interes. Dan Petrescu oferă ponturi pe site!

Sportingbet mi-a sărit în ochi pentru că îl are ca ambasador în România pe Gică Craioveanu. Interfața site-ului este extrem de bine-organizată, astfel încât orice parior va găsi imediat ceea ce caută. Observ că aici se organizează și un joc de tip Pronosport, care poartă numele de Predictorul Fotbalului – o frumoasă amintire pentru primii pariori de la noi din țară.

Unibet este una dintre cele mai premiate agenții la nivel mondial în ultimii 10 ani. Oferă tot ce își pot dori pasionații de jocuri de noroc, și anume: pariuri sportive, poker, bingo și jocuri de cazinou – atât virtual, cât și live, cu dealeri umani. Ilie Dumitrescu și Ionel Dănciulescu, legendele care au făcut istorie în Unicul Derby, oferă ponturi și analize pe site.

Betfair este cea mai celebră casă de betting exchange din lume. Aici, utilizatorii pot face cotele și le pot vinde altor jucători de pe planetă. În afară de partea fascinantă de pe platforma de exchange, la Betfair se găsește și o secțiune de Sportsbook, care cuprinde un generator aleatoriu de bilete cu pariuri populare și o funcție care permite asigurarea biletelor pentru a primii miza înapoi în cazul în care un singur meci de pe bilet se încheie pierzător.

Betano oferă una dintre cele mai interesante aplicații pentru posesorii de iPhone și iPad: jucând de pe iOs, pariorii pot naviga în aplicație și pot plasa pariuri cu comandă vocală. Aici se pot vedea partidele de Liga 1 în format live video, alături de alte 24.000 de evenimente sportive difuzate anual. La Betano se pot plasa și pariuri pe eSports (sporturi electronice), politică și emisiuni de divertisment.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

5 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.