web analytics
Fotbal intern

20.000 € strânși de PCH pentru familia lui Ekeng au dispărut. Iar Dinamo se poartă ciudat

Subiectul a apărut azi dimineață în ProSport. Acolo îl puteți găsi pe larg, aici fac un rezumat plus câteva comentarii. Pentru că ce s-a întâmplat în ultimele zile, perioadă în care am căutat să dezvolt subiectul, e de-a dreptul dezgustător. Din mai multe puncte de vedere. Rezumatul, deci.

1. Soția lui Patrick Ekeng îmi spune că a venit în România pentru banii pe care Peluza Cătălin Hîldan i-a strâns la finala Cupei României cu CFR Cluj, circa 20.000 de euro. Deși a trecut aproape un an de atunci, banii nu au ajuns la Nathalie Ekeng.

2. Un suporter care s-a ocupat de strângerea de fonduri a informat-o pe Nathalie că cei 20.000 de euro au fost duși de Elias Bucurică lui Ionel Dănciulescu. Dănciulescu neagă, spune că n-a primit nimic. Bucurică nu a vrut să discute atunci când l-am sunat. Suporterul cu pricina ne-a povestit nouă totul.

3. Mai tare e că sursa noastră, suporterul la care am ajuns trimiși de Nathalie Ekeng, a fost sunat de un individ care s-a pretins ”reporter ProSport„. Suporterului i-au fost cerute detalii despre povestea cu banii și a fost amenințat că i se va publica numele ”în ProSport” dacă vrea să facă povestea publică. Evident, suporterul a ținut să rămână anonim.

4. Suporterul mi-a spus la dispoziție numărul ”reporterului ProSport” și am constatat că numărul îi aparține lui Adrian Alexandrescu, ceva șefuleț de 1539 de ani în clubul Dinamo. E cel care a ținut legătura cu Nathalie Ekeng pe durata vizitei ei în România. Evident, Alexandrescu neagă totul și spune că nu a sunat suporterul respectiv și că nu s-a dat drept reporter ProSport.

5. Cel mai important e că cei 20.000 de euro n-au ajuns la Nathalie Ekeng. Și mai important e că Negoiță i-a dat bani doar pentru înmormântarea din Camerun, în rest nu a primit nimic. Asta în ciuda PR-ului de 2 lei pe care îl face angajatul Ionel Dănciulescu pe la Digi, acolo unde minte spunând că Nathalie a plecat mulțumită din România, că i-au fost dați bani. Minte de bubuie și ar trebui să îi revizuiască și tonul atunci când discută la telefon, amenințările cu procesele merg dacă vorbești cu frenetik.tk, nu cu mine.

Eu înțeleg că e posibil să fie o neînțelegere, că poate suporterul respectiv chiar minte, sunt o mie de variante. Dar dacă ar fi așa, îmi explicați și mie de ce securică ăla bătrân de la Dinamo s-a dat reporter ProSport și a încercat să ne facă sursa să își retragă spusele? Dacă tot sunt așa curați și nevinovați, de ce ne-a amenințat sursa că îi va publica numele în ProSport?

Și Dănciulescu, acest fecioara maria analist TV, de ce nu ia atitudine în clipa în care aude că soția fostului lui jucător e țepuită. Principala lui grijă atunci când l-am sunat era să se disculpe și să ne explice ce bogat e el, că face într-o lună banii ăștia, că nu i-ar fi luat el vreodată. Curios, mai ales pentru că noi l-am sunat să îl întrebăm dacă a auzit despre strângerea de fonduri și dacă i-a dat vreun Elias Bucurică banii, nu suntem cretini să îl fi acuzat pe Dănciulescu de furt.

16 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.