web analytics
Fotbal intern

10 motive pentru care Viitorul trebuie să ia titlul

 1. Pentru că într-o țară în care din bani publici se fac băi de noroi ca la Târgu Mureș, Timișoara sau Iași, Hagi face din bani privați, ai lui, cel mai bun teren de fotbal.
 2. Pentru că Viitorul vinde în fiecare an cei mai buni jucători și reușește să genereze unii noi, la fel de buni. Totul datorită unui centru de copii și juniori performant, centru ai cărui antrenori nu lucrează pe pile și șpagă, ci pentru salariu, deci vor să producă.
 3. Pentru că Viitorul are niște jucători de excepție. Florinel Coman, finalizator de top. Romario Benzar, cel mai bun expeditor de centrări din întreg fotbalul românesc, cu tot cu stranieri. Dragoș Nedelcu, cel mai înțelept mijlocaș din Liga 1. Casap sau Cîcâldău, viitori wonderkids.
 4. Pentru că într-o țară în care Reghecampf încheie interviul de după meci cu ”la revedere” deși mai erau întrebări, Hagi stă de vorbă despre fotbal la conferință aproape o oră. Despre fotbal, nu doar despre Viitorul.
 5. Pentru că Hagi are un talent unic în fotbalul românesc. Vede jucători pe care alții nu îi văd. A revitalizat, de-a lungul anilor, jucători pe care îi credeam morții. Și face asta acum cu Vlad Morar și, cred eu, și cu Neluț Roșu.
 6. Pentru că într-un fotbal condus și administrat de niște amatori, Hagi știe importanța imaginii. Nu există club cu un site mai complex decât Academia lui Hagi. Conținut text, foto și video, materiale speciale, filmări de la antrenamente. Exact ce trebuie. Pentru comparație vizitați fcsb.ro. 🙂
 7. Pentru că singurele argumente anti-Hagi și anti-Viitorul sunt penibile. Acuzații de blat fără nicio dovadă și fără argumente solide, acuzații bazate doar pe păreri ale unor persoane care nu se pricep la fotbal, nu înțeleg acest sport, n-au jucat și nu au abilitățile necesare pentru a comenta. Mai mult, cei mai vocali dintre ei sunt ăia care au avut de pierdut de pe urma lui Hagi. 😉
 8. Pentru că banii care ar veni de pe urma câștigării titlului ar ajuta enorm singurul proiect cu adevărat sănătos din toată istoria fotbalului românesc. Singurul proiect care urmărește cu adevărat performanța, singura academie care își tratează bine și profi copiii.
 9. Pentru că spre deosebire de Urziceni sau Astra, oamenilor chiar le va păsa de campioana Viitorul. Numele lui Hagi atrage, fotbaliștii de acolo vor fi mai interesanți, Viitorul e ca un burete care va absorbi o bază nouă de fani.
 10. Pentru că toate celelalte 5 cluburi din playoff au probleme serioase. FCSB e… FCSB. Dinamo riscă să devină FCDB. CFR e în insolvență și e dubios totul acolo. Astra oscilează între desființare și târâire. CSU Craiova are șanse mari să rămână fără finanțare.

sursă foto: www.fcviitorul.ro

8 comentarii

 • 7. Pentru că singurele argumente anti-Hagi și anti-Viitorul sunt penibile. Acuzații de blat fără nicio dovadă și fără argumente solide, acuzații bazate doar pe păreri ale unor persoane care nu se pricep la fotbal, nu înțeleg acest sport, n-au jucat și nu au abilitățile necesare pentru a comenta. Mai mult, cei mai vocali dintre ei sunt ăia care au avut de pierdut de pe urma lui Hagi. ?
  Asa mult a avut de pierdut Stucan de pe urma lui Hagi? :))

 • Viitorul merita titlul doar si pentru faptul ca a demonstrat ca nu apara un 0-0 sigur.viitorul putea sa minta fotbalul aseara dar nu a facut asta.pe hagi nu il consider un antrenor genial dar pare sa simta slabiciunile adversarilor.
  Cat despre reghemaster sau cum i se mai spune va spun ca o sa faca schimb de locuri cu Lutu, asta daca se pricepe la condus.

 • Decat Viitorul mai bine Steaua, prefer sa fie fericit blatistul de la Steaua decat blatistul de la Viitorul. Cica acuzatii de blat penibile, ce bou, stie toata lumea cum s-a salvat Viitorul de la retrogradare si cat au stat capra dupa drept multumire.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.